sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yhteislenkki 18.11.2012

Kiitos kaikille lenkillä mukana olleille sekä pikkuisille pennuille, jotka tulivat katselemaan suurta maailmaa ja ihailemaan isompia rotukavereitaan. Jos oikein laskin niin mukana oli 22 staffia + 2 muun rotuista (sheltti ja italianvinttikoira), jotka elävät staffiperheissä. Vanhin lenkkeilijä oli 12 vuotias ja nuorimmat olivat reilu 3 kk vanhoja. Pennut eivät tietenkään lähteneet lenkille mukaan, vaan leikkivät keskenään ja odottivat meitä takasin lenkiltä. 

Näissä maisemissa viimeksi 10 vuotta sitten lenkkeilleenä iloitsin etten eksynyt vaan tehtiin kivan pituinen lenkki.

Klaudialle iso kiitos maittavan kinkkupiiraan leipomisesta - sitä oli runsaasti. Saimme siis lenkin jälkeen vielä santisikupit kahvia ja lisää hyvää kinkkupiirasta.

 
Kaikki yhdessä ennen lenkille lähtöä
Pikkuiset veljekset iloitsivat toistensa näkemisestä
Mulla on niin paljon asiaa teille isot


 Samassa paikassa eli Lausteen majalla kokoonnumme 6.12.2012 viettämään Turun alajaoston joulujuhlaa. Ensin teemme lenkin ja sen jälkeen nautimme glögiä, joulupiparia ja joulutorttuja. Hauskana lisukkeena on staffin joulupuku kilpailu. Nyt suunnittelemaan ja toteuttamaan pukuja ja mukaan kilpailemaan - taatusti hauskoja asuja tiedossa :)

Paikalla on mahdollisuus ostaa / tilata staffi- ja amstaffi aiheisia collegeja, fleecejä, T-paitoja, reppuja, laukkuja, ostoskoreja ja uutuutena kännykkäpussukka. Mahdollisuus ostaa myös Aloe vera tuotteita itselle ja koiralle nautittavaksi.

Paikalla myös Happy Dog valjaiden (Y-valjas) edustaja eli mahdollisuus sovittaa ja tilata omalle staffille / amstaffille oikean kokoiset valjaat. Suosittelen omillani käytössä juuri nämä valjaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti